понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 4
home Скопје

Општинската изборна комисија Гази Баба му го додели уверението за избран градоначалник на Бобан Стефковски

Општинската изборна комисија Гази Баба му го додели уверението за избран градоначалник на Бобан Стефковски

Во 10 часот утринава, Општинската изборна комисија Гази Баба ми го додели уверението за избран градоначалник на Општина Гази Баба, стои во Фејсбук статусот на Бобан Стефковски.

– Се заблагодарив на членовите на Општинската изборна комисија за професионално спроведениот изборен процес за градоначалник на Општина Гази Баба и посакав успешно спроведување и на вториот круг за избор на градоначалник на Град Скопје, пишува тој.

Коронавирус