среда, 14. април 2021. Вести денес: 75
Во живо

Изјава на Мицкоски

home Скопје

Општина Кисела Вода ќе го одбележи својот патронен празник-Ѓурѓовден

Општина Кисела Вода ќе го одбележи својот патронен празник-Ѓурѓовден

Општина Кисела Вода денеска по 20-ти пат ќе го одбележи својот патронен празник-Ѓурѓовден.

Во паркот „Шопен“, во непосредна близина на општината, ќе има забавна програма за жителите и за посетителите.

Најавено е обраќање на градоначалникот на Кисела Вода Филип Темелковски.

Коронавирус