вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Општина Аеродром до граѓаните: Отстранете ги хаварисаните возила или ќе ви бидат земени

Општина Аеродром до граѓаните: Отстранете ги хаварисаните возила или ќе ви бидат земени

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок.

Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници веднаш ќе бидат отстранети од надлежните служби.

Паркирањето на вакви возила на јавни површини е забрането и тие покрај тоа што ја нагрдуваат сликата за Општината, претставуваат и опасност за граѓаните и за животната средина.

Локални избори 2021