вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 0
home Скопје

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба: Нека е честит и вечен 23ти Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба: Нека е честит и вечен 23ти Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба во соработка со Унијата на жени и Унијата на Млади сили, организираше настан по повод 23ти Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба.

-Салата беше претесна за да ги собере поддржувачите на ВМРО-ДПМНЕ од Гази Баба кои присуствуваа на овој настан. Нека е честит и вечен 23ти Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба!, велат од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба.

Коронавирус