четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 97
home Скопје

ОК Аеродром ВМРО-ДПМНЕ на средба со граѓани

ОК Аеродром ВМРО-ДПМНЕ на средба со граѓани

Денес членовите на советничката група кои се дел од советот на општината и членови од ОК АЕРОДРОМ на ВМРО ДПМНЕ имаа средба со жителите на населба Јане Сандански позади ТЦ Капитол во Општина Аеродром.
Со цел заднички да изнајдеме решение за најгорливите проблеми во населбата:
– Голем недостаток на паркинг места,
– Огромен број на кучиња скитници кои претставуваат опасност за жителите,
– Неодржување зелинилото и хигиената,
– Доцнењето повеќе од еден месец на доделување на ученичките униформи,
што ја покажува вистинската слика за негрижата на Општинската власт и за најмладите генерации, напишаа на Фејсбук од ОК Аеродром ВМРО-ДПМНЕ.

Локални избори 2021