понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 46
home Скопје

Одрон на земјиште во Пржино, пропадна дел од улица

Одрон на земјиште во Пржино, пропадна дел од улица

Поради одрон на земјиште пропадна дел од улицата „Пандо Клјашев“, во скопската населба Пржина.

Одронот е поради градежни работи за станбен објект на една од парцелите под патот.

Инвеститор и изведувач на градежните работи е „Хантерс – Скопје“, со одобрение за градба УП. бр. 13-378 од 16.01.2018 година.

ФОТО: МИА

Коронавирус