понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 174
home Скопје

Од утре до сабота ќе се прска против комарци во Скопје

Од утре до сабота ќе се прска против комарци во Скопје

Од утре до сабота, во периодот меѓу 23 и 4 часот, во Скопје ќе се спроведе првата фаза од прскањето против комарци.

Ако временските услови не ја дозовлуваат предвидената дезинсекција, процесот ќе се изврши кога ќе бидат поволни.

Градот Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Коронавирус