сабота, 28. март 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Од утре до петок можни мали прекини на водоснабдување во Шуто Оризари

Од утре до петок можни мали прекини на водоснабдување во Шуто Оризари

Од ЈП „Водовод и Канализација“ е добиено известување дека поради чистење и дезинфекција на резервоарот во Шуто Оризари во период од 24.03.2020 година ( вторник ) до 27.03.2020 година ( петок ) можни се мали прекини на водоснабдување во населеното место Шуто Оризари.