вторник, 26. септември 2023. Вести денес: 59
home Скопје

Од денес зимско работно време на ЈП „Градски паркинг“

Од денес зимско работно време на ЈП „Градски паркинг“

Од денеска почнува зимското сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје.

Работното време во зоните А, Б и Ц од понеделник до петок ќе биде од 7:00 до 21:00 часот, а во сабота од 7:00 до 14:00 часот.

– На јавната површина наменета за паркирање зона Д работното време останува исто, од понеделник до сабота од 7:00 до 23 часот, соопшти ЈП „Градски паркинг“ – Скопје.