четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 31
home Скопје

Објектот на Пожарната и дел од општина Карпош утре ќе бидат без вода

Објектот на Пожарната и дел од општина Карпош утре ќе бидат без вода

Од ЈП Водовод добиено е известувње дека за ден 04.02.2021 четврток поради уличен дефект од Ф 80 мм на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов зграда бр.74, без водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов зградабр. 74, објектот на Пожарната како и дел од ул.Њуделхиска . (општина Карпош)

ЕУРО 2020

Македонија