вторник, 20. април 2021. Вести денес: 62
Во живо

Протест на угостителите и туристичките агенции

home Скопје

Објектите на Топлификација и БЕГ денес без вода

Објектите на Топлификација и БЕГ денес без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денес (вторник) заради дефект на водоводна цевка со пречник 100мм на ул. „Лондонска 12“, без водоснабдување ќе бидат објектите на „Топлификација“ и „Балкан Енерџи Груп“ од 09:00 часот до завршување со активностите. (Општина Карпош)

Коронавирус