недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 89
home Скопје

Oбјектите на Јеховини Сведоци, Катастар, Градежен институт и останати утре без струја

Oбјектите на Јеховини Сведоци, Катастар, Градежен институт и останати утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа на ЕВН Македонија, на ден 14,05,2021 година (петок). без електрична енергија ќе останат :

-во време од 09,00 – 13,00 часот дел од корисниците на ул. Дрезденска – објектот на Катастар, објектот на Јеховини Сведоци, Градежен институт и објектите во негова близина, како и дел од ул. Букурешка (о. Карпош)

ЕУРО 2020

Македонија