недела, 28. мај 2023. Вести денес: 69
home Скопје

Објекти во Центар утре ќе останат без вода

Објекти во Центар утре ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 18.09.2020 година (петок)  поради поврзување на нова мрежа од ф – 100 мм на бул. Кирил и Методиј во периодот од 09:00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат двата објекта на Мерцедес. (општина Центар)