недела, 13. јуни 2021. Вести денес: 88
home Скопје

Нов жител во скопската Зоолошка градина – најмалиот крокодил на светот (ФОТО)

Нов жител во скопската Зоолошка градина – најмалиот крокодил на светот (ФОТО)

Скопска Зоолошка градина за првпат е дом на џуџести крокодили.

Ова се најмалите крокодили на светот и потекнуваат од Конго, Африка

ЕУРО 2020

Македонија