четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 42
home Скопје

Нормализирано е водоснабдувањето во населба Бутел

Нормализирано е водоснабдувањето во населба Бутел

ЈП Водовод и канализација – Скопје известува дека санирањето на дефектот на шибер од Ф-300 мм на ул.Хо Ши Мин бр.270  во населба Бутел е саниран.

Водоснабдувањето е нормализирано во 20:00 часот.

Коронавирус