четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 176
home Скопје

Неофицијално: Победа на Стефковски во Гази Баба во прв круг

Неофицијално: Победа на Стефковски во Гази Баба во прв круг

Победа на Бобан Стефковски во Гази Баба во првиот круг, говорат неофицијалните информации.

Во неговиот штаб веќе се слави  победата која е особено значајна бидејќи во последната недела од кампањата беше изложен на дузина навреди и осуди.

Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ победија или водат во повеќето оштини во Скопје.

Коронавирус