среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 140
home Скопје

Неловски: Диви депонии никнуваат како печурки, Град Скопје нема контрола

Неловски: Диви депонии никнуваат како печурки, Град Скопје нема контрола

Челенот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Владимит Неловски денес во видео обраќање од една од многуте како што вели диви депонии на територијата на Град Скопе потсети на предизборните ветувања на СДСМ и нивните градоначалници.

Имено Неловски во една таква депонија која се наоѓа на територијата на општина Гази Баба, Неловски кажа дека од страна на СДСМ било ветено дека ќе има спортски комплекс и зеленило, но тоа до ден денес не се случило.

Погледнете го видеото:

ЕУРО 2020

Македонија