четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Скопје

Неколку улици во Карпош утре ќе останат без вода

Неколку улици во Карпош утре ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 11.05.2021 година (вторник) поради изведување водоводен приклучок од ф – 80 мм на ул. Стрезова бр.36, во периодот од 08.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од улиците Стрезова, Милан Марковиќ и Крчин, како и дел од корисниците од ул. Козле. ( општина Карпош )

Коронавирус