понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 154
home Скопје

Неколку улици во Центар утре ќе останат без вода

Неколку улици во Центар утре ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и канализација – Скопје известуваат дека утре, 26-ти март, дел од корисниците ќе останат без вода. 

-Заради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од од Ф-150мм на ул. Козара раскрсница со ул. Киро Гавриловски, од 09:00 часот до санирање на дефектот, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од улиците: Козара, Киро Гавриловски  и  Адам Мицкиевиќ, како и објектите на  Агенција за вработување и Заводот за физикална рехабилитација.

Коронавирус