недела, 22. мај 2022. Вести денес: 15
home Скопје

Неколку улици од општина Гази Баба утре без вода

Неколку улици од општина Гази Баба утре без вода

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 18.01.2022 година ( вторник ) ќе има промена на затварач ф-100мм на ул.Лазар Поптрајков раскрсница со ул.Христо Ботев.

Поради тоа прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од истите улици и ул.Ташко Караџа од 09:00 часот до завршување. . ( Општина Гази Баба )

Коронавирус