понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 134
home Скопје

Неколку улици од Карпош утре без вода

Неколку улици од Карпош утре без вода

ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека на ден 17.09.2021 година, петок ќе се прави промена на вентил во шахта ф2 на ул. Иван Аговски бр.1а.

Поради таа причина, улиците Иван Аговски, Руѓер Бошковиќ и Гиго Михајловски (општина Карпош) од 09:00 часот ќе бидат без вода се до завршување на зафатот.

Локални избори 2021