понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 103
home Скопје

Неколку скопски населби утре ќе останат без струја

Неколку скопски населби утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електро-системот во Град Скопје:

-во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата: Стајковци (општина Г.Баба), Арачиново (општина Арачиново), Марино, Кадино, Илинден, Бела Земја, област Белви. (Општина Илинден)

-во периодот од 10:00-12:45 часот корисниците не дел од с.Бојане (општина Сарај)

-во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата:Кондово, Рашче,Радуша, Дворце, Копаница, Бојане, с.горно и Долно Свиларе, хлоринаторна станица Рашче,ц пумпа с.Рашче, каптажа с.Ражче, с.Грачани (општина Сарај, дел од с.Кучково. (општина Ѓ.Петров)

-во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците од ул.Речиште (покрај каналот). (опшптина К.Вода)

Локални избори 2021