четврток, 22. јули 2021. Вести денес: 204
home Скопје

Населба Радишани утре ќе остане без вода

Населба Радишани утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 20.05.2021 година (четврток)  поради чистење и дезинфекција на десната комора од резервоарот во населба Радишани, можен е краткотраен прекин во водоснабдувањето во периодот од 08.00 до 09.30 часот.

Овој прекин е најавен за корисниците од населба Радишани. (општина Бутел)

 

 

Коронавирус