вторник, 3. октомври 2023. Вести денес: 6
home Скопје

Намален притисок на вода утре во објектите околу раскрсницата на булеварите „Асном“ и „Србија“

Намален притисок на вода утре во објектите околу раскрсницата на булеварите „Асном“ и „Србија“

Намален притисок на вода утре од 9 часот ќе имаат корисниците од булеварот „Асном“ на раскрсницата со булеварот „Србија’.

Причината е менување на шибер од ф 200 мм на раскрсницата на булеварот „Асном“ со булеварот „Србија“.

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека намален доток на вода ќе има до завршување на активностите.