понеделник, 6. април 2020. Вести денес: 173
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

„На Шилегов му требаа 2 години за да ја сруши куќичката на бул. Трета Македонска Бригада, и уште 128 дена за асфалтирање 50 метри“

„На Шилегов му требаа 2 години за да ја сруши куќичката на бул. Трета Македонска Бригада, и уште 128 дена за асфалтирање 50 метри“

Браво Петре Шилегов !!! 2 години ти требаа да ја срушиш куќата на бул. Трета Македонска Бригада за која судските постапки беа 90 % завршени. Одкако ја сруши поминаа 128 дена за да асфалтираш 50 метри!!!

Скопје со вас не чекори туку тапка во место!!!, реагира преку социјалните мрежи поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

Коронавирус