понеделник, 13. јули 2020. Вести денес: 22
home Скопје

На овие скопски улици утрово има поголема фреквенција на возила

На овие скопски улици утрово има поголема фреквенција на возила

ЦУКС известува дека во овој период од денот, поголема фреквенција на возила се забележува на следниве скопски улици.

-бул. Александар Македонски он клучката Континентал,
-бул. Гоце Делчев во двете насоки, но особено прилив се забележува од ул. Беласица кон мост Гоце Делчев,
-бул. Србија кон к-ца со бул. АСНОМ,
-ул. Перо Наков кон мост Тодор Александров,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Мајка Тереза,
-ул. 11 Октомври во двете насоки, прилив од Кисела Вода,
-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца. со бул. Свети Климент Охридски,
-бул. К.Ј.Питу кон Центар,
-бул.Киро Глигоров во двете насоки, прилив од бул. Србија.