сабота, 10. април 2021. Вести денес: 84
home Скопје

На ангро се сечат дрвја во општина Бутел (ФОТО)

На ангро се сечат дрвја во општина Бутел (ФОТО)

На ангро се сечат дрвја кај старата циглана во општина Бутел, пред самиот влез за општината Шуто Оризари.

Исечените дрвја се за потребите на булеварот Босна и Херцеговина.

Жителите револтирани реагираат за уништувањето на старите дрвја, но надлежните немаат слух за нивната реакција, иако во предизборната кампања беше ветувано зголемување на зеленилото, а не негова сеча.

Коронавирус