понеделник, 26. октомври 2020. Вести денес: 109
home Скопје

Митески кон Марин: Ви се погодија фирмиве, некој јако ќе „закрпи“ со кроењево на униформи

Митески кон Марин: Ви се погодија фирмиве, некој јако ќе „закрпи“ со кроењево на униформи

#ЗлаткоМарин, како успеа тендеров за униформи за учениците од 8 милиони денари пред 4 години да го направиш 12 милиони денари?

Ви се погодија фирмиве, од украсувачи до шнајдери.

Некој јако ќе “закрпи” со кроењево на униформи.

#ПетреШилегов или ти си главниот “шнајдер?

Коронавирус