петок, 15. октомври 2021. Вести денес: 150
home Скопје

Мисајловски од Ѓорче Петров: Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина, ајде сите заедно да ги започнеме промените што следуваат

Мисајловски од Ѓорче Петров: Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина, ајде сите заедно да ги започнеме промените што следуваат

Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина, ајде сите заедно да ги започнеме промените што следуваат, повика потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски.

-Денеска имавме повеќе средби во Ѓорче Петров за да ја претставиме програмата на новиот градоначалник Александар Стојкоски.

Ви благодариме за разговорот, топлиот прием и големата поддршка што ни ја давате на сите нас.

Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина, ајде сите заедно да ги започнеме промените што следуваат.

ПОБЕДУВАМЕ!!!, пишува во својата објава Мисајловски.

Коронавирус