сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 17
home Скопје

Котлар заедно со Трајановски на акција „Од врата до врата“ во Капиштец

Котлар заедно со Трајановски на акција „Од врата до врата“ во Капиштец

На вечерашнава акција од врата до врата во Капиштец бевме заедно со поранешниот градоначалник на Скопје Коце Трајановски. Драги луѓе, топол прием и убави идеи за Центар со душа, пишува на Фејсбук, Наташа Котлар, кандидатот за градоначалник на општина Центар поддржан од ВМРО-ДПМНЕ.