сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 92
home Скопје

Котлар: Ветувам многу работа и многу проекти за сите вас

Котлар:  Ветувам многу работа и многу проекти за сите вас

Центарци, искрено Ви благодарам за довербата и поддршката. Ветувам многу работа и многу проекти за сите Вас. За Центар со душа, вели во својата објава Наташа Котлар, кандидат за градоначалник за општина Центар.

Коронавирус