понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 154
home Скопје

Костовски: За пуста власт се асфалтираат улици кои немаат ниту одвод ниту атмосферска канализација

Костовски: За пуста власт се асфалтираат улици кои немаат ниту одвод ниту атмосферска канализација

До каде оди лудилото на СДС Бутел !?

Асфалтираат улички неколку дена пред избори, истите ветија дека ќе ги асфалтираат веднаш по добивањето на локалните избори но еве сега три години подоцна и тоа баш преизборно директно ги понижуваат граѓаните од кои има големи реакции.

Најстрашното е тоа што во ови населени места Бел Камен, Кучевачка Бара и село Радишани горна Зона нема сеуште изградено одводни мрежи, СДС ги вети но секако намера за нивна реализација не постои.

За пуста власт се асфалтираат улици кои немаат ниту одвод ниту атмосферска канализација, зарем мислите дека жителите на овие населени места не знаат колку сте провидни, лицемерни и алчни за власт.

П.С Запамтете добро дека на 15ти во овие три населени места ќе изгубите како никогаш до сега.

#ОбноваЗаМакедонија

Коронавирус