понеделник, 5. декември 2022. Вести денес: 142
АКТУЕЛНО

Скопје БЛОКИРАНО, Данела Арсовска со СПЕЦИЈАЛЦИ се брани од СКОПЈАНИ и новинарските екипи

home Скопје

Костовски: Следниот мандат за Смилевски ќе остане само желба

Костовски: Следниот мандат за Смилевски ќе остане само желба

Сработеното се сведува на: префарбани неколку училишни огради, по некое заменето улично светло, некој километар фрлен евтин асфалт и државно рекордерство по партиски вработувања во општинска зграда.
Каде се ветените :
▶️ Поликлиника ?
▶️ Полициска станица ?
▶️ Противпожарен пункт ?
▶️ Гасификација ?
▶️ Две нови градинки ?
▶️ Водовод во Љубанци и Љуботен ?
▶️ Канализациона мрежа во Кучевачка Бара и Бел камен ?
▶️ Плоштад во Бутел 1 ?
▶️ Спортски комплекс ?
▶️ Голем парк ?
Само еднаш во многу голем временски период може да се случи ваква катастрофа, токму затоа следниот мандат за Смилевски ќе остане само желба.

Фејсбук статус на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Сработеното се сведува на: префарбани неколку училишни огради, по некое заменето улично светло, некој километар фрлен…

Posted by Darko Kostovski on Wednesday, December 30, 2020

Коронавирус