сабота, 29. јануари 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Коронавирусот продолжува да се шири низ Скопје: Во овие општини има најмногу заразени

Коронавирусот продолжува да се шири низ Скопје: Во овие општини има најмногу заразени

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)

• Чаир – 94

• Гази Баба – 87

• Аеродром – 94

• Карпош – 81

• Центар – 83

• Кисела Вода – 91

• Ѓорче Петров – 44

• Бутел – 53

• Шуто Оризари – 29

• Студеничани – 26

• Сарај – 22

• Арачиново – 13

• Илинден – 12

• Сопиште – 6

• Чучер Сандево – 3

• Петровец – 8

• Зелениково – 2

• Странец – 9

Коронавирус