сабота, 31. октомври 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Коронавирусот неконтролирано се шири – Аеродром и понатаму на врвот, а оваа скопска општина се доближува до тронот

Коронавирусот неконтролирано се шири – Аеродром и понатаму на врвот, а оваа скопска општина се доближува до тронот

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)

Чаир – 61

Гази Баба – 114

Аеродром – 173

Карпош – 147

Центар – 171

Кисела Вода – 116

Ѓорче Петров – 74

Бутел – 44

Шуто Оризари – 17

Студеничани – 4

Сарај – 14

Арачиново – 5

Илинден – 32

Сопиште – 3

Чучер Сандево – 4

Петровец – 7

Зелениково – 3

Странец – 9

Нераспределен-7

Коронавирус