вторник, 7. јули 2020. Вести денес: 125
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Скопје

Корисниците од Маркова Сушица утре без струја

Корисниците од Маркова Сушица утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 08.04.2020 год. (среда) е планиран еден технички зафат во електро-системот во градот Скопје.

– во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од село Маркова Сушица. (Општина Студеничани);

Парламентарни избори 2020