петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 13
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО – ДПМНЕ: Трас – трас судство и дупка до дупка инфраструктура

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО – ДПМНЕ: Трас – трас судство и дупка до дупка инфраструктура

Скопје како да нема градоначалник, велат од комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО – ДПМНЕ.

Во обид да го разбудиме Петре Шилегов од зимскиот сон ќе споделиме фотографии од моменталната “дупка до дупка” состојба на еден од најфрекфентните булевари во Скопје.

На фотографиите се гледа неработењето и неодговорниот однос на градоначалникот на Скопје кон скопјани.

Се работи за Бул.Србија на потегот од Бул.АСНОМ кон Бул. Борис Трајковски (Аеродром кон Кисела Вода)

Состојбите на булеварот се актуелни повеќе од 1 година, Петре Шилегов е градоначалник трета година, велат во објавата од комисијата.

Коронавирус