сабота, 25. јуни 2022. Вести денес: 17
home Скопје

Коментари на социјалните мрежи за Марин: „Направивте глупости и се фалите, пари исправте и калта што ја нанесовте остана ние да ја газиме“

Коментари на социјалните мрежи за Марин: „Направивте глупости и се фалите, пари исправте и калта што ја нанесовте остана ние да ја газиме“

Низа негативни коментари и критики  се појавуваат на социјалнита мрежа Фејсбук, односно на објавата на официјалната страна на општина Аеродром, за новиот „зелен“ простор лоциран меѓу булеварот „Јане Сандански“ и улицата „Владимир Комаров“.

Под самата објава може да се прочитаат сите коментари кои најмногу се негативни. Од тоа јасно може да се согледа, дека Златко Марин е непосакуван градоначалник. Жителите на општина Аеродром изреволтирани и гневни го изразуваат своето незадоволство од нивниот градоначалник.

Во продолжение може да прочитате неколку од многуте негативни коментари упатени до градоначалникот на Аеродром, Златко Марин.

 

Коронавирус