вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 29
home Скопје

Комеморација по повод смртта на Беличанец во општина Кисела Вода

Комеморација по повод смртта на Беличанец во општина Кисела Вода

Комеморацијата по повод смртта на прерано починатата поранешна градоначалничка на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец ќе се одржи денес, 08.04.2019год, понеделник, со почеток во 15:00  часот.

Комеморацијата е во новоизградениот Дом на културата КВК во општина Кисела Вода.

Коронавирус