вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 228
home Скопје

Колариќ: Петре Аутсајдер

Колариќ: Петре Аутсајдер

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ со порака за градоначалникот на Град Скопје.

-Претоварната станица на Петре – првата фотографија. Претоварна станица која задоволува минимални услови надвор од МК- втора фотографија. Петре Аутсајдер, порача таа.

Локални избори 2021