петок, 10. јули 2020. Вести денес: 143
МЕГА БОМБА

Еве ја целата листа: Речиси цело семејство Заеви, министри, градоначалници и функционери на СДСМ добија кривични од Боки 13

home Скопје

Кога е најпотребно ТУКА СМЕ: ВМРО-ДПМНЕ ОК Бутел организираше крводарителска акција

Кога е најпотребно ТУКА СМЕ: ВМРО-ДПМНЕ ОК Бутел организираше крводарителска акција

Во време на светска пандемија COVID 19 под мотото “Кога е најпотребно ТУКА СМЕ” ВМРО-ДПМНЕ ОК Бутел организираше крводарителска акција на која се одважија повеќе од шеест хумани луѓе и беа собрани шеесетина крвни единици.

Голема благодарност до сите донори на крв за оваа голема активност во овие тешки времиња, исто така голема благодарност и до институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија и црвениот крст на град Скопје.

#КогаЕнајпотребноТукаСме❤️💉🩸

Фејсбук статус на Дарко Костовски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ ОК Бутел

Парламентарни избори 2020