петок, 21. јануари 2022. Вести денес: 12
home Скопје

Катастрофа: Ѓорче Петров пред 3 години и сега (ФОТО)

Катастрофа: Ѓорче Петров пред 3 години и сега (ФОТО)

Ѓорче Петров за неполни три години. Покрај тоа што ги водиме листите на мерачите за загаденост на воздухот, стануваме пустош бидејќи од елементарна негрижа се суши и присутното зеленило. Катастрофа, пишува Бојан Стојаноски, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров.

Коронавирус