петок, 31. март 2023. Вести денес: 117
home Скопје

Карпош натрупан со ѓубре: Граѓаните живеат во смрдеа, Богоев се фали дека чистел лисја (ФОТО)

Карпош натрупан со ѓубре: Граѓаните живеат во смрдеа, Богоев се фали дека чистел лисја (ФОТО)

Огромни количини на ѓубре натрупани покрај пешачка патека во Карпош 4.

Додека градоначалникот Стефан Богоев чистењето на лисја во општината го прикажува како капитална активност, граѓаните се жалат дека не се презема ништо за чистење на ѓубрето во оваа населба.

„Република“ дојде до фотографии за расфрланото ѓубре во оваа урбана населба.