четврток, 12. декември 2019. Вести денес: 0
home Скопје

Kампот за бегалци и неколку фирми во Бутел утре без вода

Kампот за бегалци и неколку фирми во Бутел утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради дефект на водоводна цевка со пречник 150 мм на ул. 2 во Визбегово, на ден 04.12.2019 год. (среда), без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од кампот за бегалци и неколку фирми во истата населба.(Општина Бутел)