сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 98
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Каде е Курто Дудуш?! Екипата на Алфа избркана од Шутка со закани (ВИДЕО)

Каде е Курто Дудуш?! Екипата на Алфа избркана од Шутка со закани (ВИДЕО)

Алфа во потрага по Курто Дудуш, вработените во општината ги избркаа новинарите на Алфа и им се заканија
Престанете или ќе почнам брутално да се понашам- вели вработен од општината

Во продолжение погледнете ја целосната сторија:

Коронавирус