четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 191
home Скопје

ЈСП СО ВАЖНО СООПШТЕНИЕ: Од утре се воведува линија 50А, еве до каде ќе вози

ЈСП СО ВАЖНО СООПШТЕНИЕ: Од утре се воведува линија 50А, еве до каде ќе вози

Јавното Сообраќајно Претпријатие ги информира сите корисници на јавниот превоз дека од утре, вторник (26.10.2021 год), трасата на линија 50 во Хиподром ќе биде продолжена, односно дел од возилата ќе возат до Хиподром 2, со ознака 50А.

– Всушност, возилата на линија 50А во Хиподром ќе сообраќаат по трасата на линија 63 и ќе ги користат постоечките постојки на трасата.
Возниот ред на 50А е достапен на веб страницата www.jsp.com.mk, означен со „*“ во делот на возен ред на линија 50, велат од ЈСП.

Коронавирус