вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 0
home Скопје

ЈСП со важно известување за возниот ред во престојните денови до сите корисници на јавниот превоз

ЈСП со важно известување за возниот ред во престојните денови до сите корисници на јавниот превоз

Ве информираме дека во петок (1.01.2021 год), возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред, при што првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од воообичаеното, а останатите согласно неделниот возен ред. Во прилог ви доставуваме распоред на првите вклучувања на сите линии (градски и приградски),се вели во соопштение на ЈСП.

И во сабота (2.01.2021 год) и во недела (3.01.2021 год) ќе се вози по неделен возен ред, со вообичаените термини на првите вклучувања на сите линии.

Работно време билетарници
Утре, четврток (31.12.2020 год), сите билетарници и центри за персонализација ќе работат до 17 часот.
Во петок (1.01.2021 год), билетарниците нема да работат, а во сабота (2.01.2021 год) ќе работат вообичаено.
Во недела (3.01.2021 год) дежурни од 7 до 19.30 часот ќе бидат билетарниците на Зелено пазарче и Транспортен центар, а од 7 до 13.30 часот ќе работи билетарницата во Ѓорче Петров.

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2021 год

ГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 2 7.05 ч од Автокоманда 1 7.10 ч од Сарај
Линија 2А 11 ч од Железара 12.25 ч од Сарај
Линија 3 10.30 ч од Панорама 9.45 ч од Сп.сала Јане Сандански
Линија 3Б 8.45 ч од Кв.пазар 9.30 ч од Панорама
Линија 4 11.40 ч од Хром 11.40 ч од 11 Октомври
Линија 5 6.43 ч од Н.Лисиче 6.43 ч од Дексион
Линија 7 7.45 ч од Г.Лисиче 7.59 ч од Карпош 3
Линија 8 11.40 ч од Љуб.пат 11 ч од Влае
Линија 9 7.03 ч од Кл.центар 7.03 ч од Ск.север
Линија 12 7.35 ч од Ск.саем 7.35 ч од Шишево
Линија 15 6.38 ч од Н.Лисиче 7.23 ч од Карпош 4
Линија 15А 7.26 ч од Н.Лисиче 6.45 ч од Карпош
Линија 16 7.45 ч од Пржино 7.05 ч од Железара
Линија 19 7.40 ч од Карпош 4 8.30 ч од Ш.Оризари
Линија 20 7.40 ч од Ш.Оризари 7.40 ч од Тр.центар
Линија 21 11.15 ч од Тр.центар 12.05 ч од Бардовци и болница
Линија 22 7.45 ч од Тр.центар 7.35 ч од Лепенец
Линија 22А 9.43 ч од Кл.центар 8.50 ч од Лепенец
Линија 23 7 ч од Ченто 7 ч од Дом на печат
Линија 24 8.50 ч од Припор 8.10 ч од Тафталиџе 2
Линија 27 12.05 ч од Дом на печат 12.45 ч од Вардарска
Линија 41 7.27 ч од Тр.центар 7.14 ч од Драчево Типо
Линија 45 11.40 ч од Тр.центар 11 ч од Ченто
Линија 50 7.08 ч од Хиподром 7.44 ч од Кл.центар
Линија 57 7.15 ч од Радишани 7.32 ч од Козле
Линија 59 11.35 ч од К.бара 10.50 ч од Карпош
Линија 65В 8.13 ч од Тр.центар 7.33 ч од Стајковци, Бр.пат

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2021 год

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 11 7.30 ч од Тр.центар 8.30 ч од Рашче
Линија 11а 8 ч од Тр.центар 7 ч од Свиларе
Линија 18 13.25 ч од Тр.центар 14 ч од Визбегово
Линија 31 12.15 ч од Тр.центар 13 ч од Д.Лисиче
Линија 32 15.05 ч од Тр.центар 15.50 ч од Љубин
Линија 47 10.40 ч од Тр.центар 11.25 ч од Љубанци
Линија 47а 13.30 ч Тр.центар 7.15 ч од Љуботен
Линија 51 12.05 ч од Тр.центар 13.10 ч од Студеничани
Линија 52 10.20 ч од Тр.центар 10.40 ч од Ржаничино
Линија 53 8.45 ч од Тр.центар 7.20 ч од К.Бања
Линија 55 8.40 ч од Тр.центар 8.05 ч од Арачиново
Линија 56 10 ч од Тр.центар 11 ч од Бојане
Линија 58 13.30 ч од Тр.центар 14.20 ч Добри дол
Линија 58а 7.10 ч од Тр.центар 8 ч од Св.Петка
Линија 58б 14.30 ч од Тр.центар 15.30 ч од Брзовец
Линија 60 12.10 ч од Тр.центар 13 ч од Матка
Линија 61 6.45 ч од Тр.центар 7.40 ч од Побожје
Линија 63 8.20 ч од Тр.центар 8.20 ч од Мралино
Линија 63а 14 ч Тр.центар 14.50 ч од Ајватовци
Линија 164 11.20 ч од Волково 11.30 ч од Никиштани
Линија 65 7.10 ч од Тр.центар 8 ч од Раштак
Линија 66 7.10 ч од Тр.центар 8.15 ч од Бучинци
Линија 67 7.50 ч од Тр.центар 8.50 ч од Зелениково
Линија 68 10.20 ч од Тр.центар 11.40 ч од Сушица
Линија 70 10.45 ч од Тр.центар 11.25 ч од Батинци
Линија 71 12.50 ч од Тр.центар 13.40 ч од Бањани
Линија 74 12.30 ч од Драчево 12.50 ч од Д.Количани
Линија 81 11.40 ч од Тр.центар 12.40 ч од Горњани

Коронавирус