недела, 22. мај 2022. Вести денес: 0
home Скопје

ЈСП- Скопје со редуциран зимски возен ред се до завршување на училишниот распуст

ЈСП- Скопје со редуциран зимски возен ред се до завршување на училишниот распуст

Од четврток (20.01.2022 год), јавниот превоз ќе продолжи да функционира по редуциран зимски возен ред, со оглед на одлуката за продолжување на училишниот зимски распуст, информираат од ЈСП-Скопје.

Ваквиот режим на функционирање на јавниот превоз ќе важи се до завршување на распустот.

Коронавирус