четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Скопје

ЈСП Скопје со известување за студентите и возрасните лица

ЈСП Скопје со известување за студентите и возрасните лица

ЈСП Скопје информира дека од утре, четврток (5.11.2020 год) корисниците на бесплатен студентски годишен билет и на билетот за возрасни лица, можат да ја продолжат важноста на билетот за наредната година.

Продолжувањето на билетите се врши во центрите за персонализација на ЈСП Скопје.

Коронавирус