недела, 31. мај 2020. Вести денес: 23
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

ЈСП: Од утре повторно важат бесплатните годишни студентски билети

ЈСП: Од утре повторно важат бесплатните годишни студентски билети

ЈСП Скопје информираме дека од утре, вторник продолжуваат да важат бесплатните годишни студентски билети за користење на јавниот превоз.

И натаму, нема да важат бесплатните средношколски билети и бесплатниот превоз за возрасни лица.

За сите измени, корисниците на посочениот тип билети ќе бидат навремено известени.

Коронавирус